reede, 31. jaanuar 2014

Meil osalemaks üritusel Eesmärgiks SEB Tallinna maraton

Siinkohal mõtlesin ära tuua meili, mille saatsin, et osaleda konkursil Meil osalemaks üritusel Eesmärgiks SEB Tallinna maraton. Valitakse välja 20 jooksuhuvilist, kes saavad edasi järgmisse vooru. Võiduks või pigem lõpptulemuseks on professionaalide käe all Tallinna maratoniks treenimine. See sisaldab treenerite poolseid juhised, erinevaid teste jne jne. Loodan väga, et mind valitakse edasi. Sest viimasel ajal on seoses kontoritööle üleminekule tunne, et ei jõuagi enam ennast liigutada.

Tere!
Kuulsin tuttavalt jooksusõbralt, et on huvitav võimalus treenida Tallinna maratoniks oma ala professionaalide käe all. Niisiis mõtlesingi võimalusest kinni haarata. 

Minu nimi on Sigrid Raud, olen 23-aastane.
Jooksutulemustest on ette näidata 10 km isiklik rekord 48.37, mille saavutasin 2013. aasta Tartu Sügisjooksu ajal. Pikemaid distantse ei ole veel kahjuks proovinud.

Soovin osaleda üritusel Eesmärgiks SEB Tallinna Maraton, sest see on liiga hea võimalus, et sellest loobuda. Siiani olen vaadanud imetlusega neid hulljulgeid, kes maratoni jooksevad. Sellegipoolest olen enda peas alati mõelnud, et ma ei saaks hakkama tervelt 42, 195 km jooksmisega. Kuid kuuldes projektist Eesmärgiks SEB Tallinna Maraton, mõtlesin, et teeme ära!

Miks ma tegelen jooksmisega? Küllap sellepärast, et see ala on piirideta ja vabastav. Jooksmiseks ei pea teatud kellaajal kusagile kinnisesse ruumi pidama. Ei ole ka mingeid reegleid, millest kinni pidada. Lihtsalt kuula oma hingamist, naudi värskes õhus viibimist ja ülejäänu tuleb juba ise.

Spordialasest taustast võin öelda seda, et vihkasin kooli ajal kehalist kasvatust. Kuid ülikooli ajal hakkasin intensiivsemalt jooksmisega tegelema, hakkasin võistlustel käima ja ajad läksid järjest paremaks. Teiseks lemmikspordialaks on rattasõit, läbitud on mitmed Rattamaratonig ja ka üks Rattaralli.

Lõpetuseks tahaksin tänada sellise kampaania korraldamise eest!

Sigrid Raud

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar