Sain isalt veidi üle kahe kilose rammusas mullas kasvanud suvikõrvitsa, mida esimesed nädalad aknalaual imetlesin.
Siis otsustasin laiskusest üle saada ja guugeldasingi välja kaks huvitavat retsepti.
1. Tuunikala suvikõrvitsa pirukas http://toidutare.ee/eelroad/E3BE/
See pirukaretsept on lihtsalt geniaalne, lihtne ja oi kui maitsev! Ma ei oleks eales arvanud, et tuunikala ja suvikõrvits nii hästi kokku sobivad!
Kommentaarid ülalpool toodud retseptile, asendasin riisijahu nisujahuga, sest kellel ikka kapis riisijahu vedeleks?
Soola lisamine suvikõrvitsaviiludele aitab küll lisaveel pinnale tulla, kuid selle peab majapidamispaberiga ära tupsutama.
2. Praetud suvikõrvitsaviilud (http://nami-nami.ee/retsept/15668)
Olen ka varem suvikõrvitsakettaid praadinud, kuid ilma paneeringuta. Ülalolev link juhatab Nami-Nami ülilihtsale retseptile ehk võta muna, jahu, piim, sega kokku ja kasta suvikõrvitsaviilud sinna sisse. Järgnevalt prae kõrvitsakoogid mõlemalt poolt ära. Taaskord pidi juurvilja majapidamispaberiga kuivatama, et see vees ei ujuks.
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar