reede, 10. juuli 2015

25

Sain juuni alguses 25-aastaseks. Pean tunnistama, et mingit erilist tunnet ei olnud, pigem kaasnesid juubeliga kohustused. Sellist aastaarvu ei saa niisama kodus vaikselt pidada, vaid tuleb ikka sugulased kokku kutsuda ja midagi korraldada. Kuna ma olin enda sünnipäeva nädalavahetusel tööl, pidasin peo nädal aega varem. Kogu sünipäev kestiski umbes nädal aega!
 Läksime 7-kesi lauluväljaku juurde disc golfi mängima. Kuna eelnevatel päevadel oli sadanud, siis said nii mõnegi jalanõud märjaks. Kuid üldiselt sai isegi kleidiga mängida ja ka veidi vanemad külalised said mänguga kenasti hakkama. Ühe korra kukkus ketas tiiki, mistõttu tuli ketta kinnimaksmise vältimiseks puuroikaga vesi läbi kombata. Lõpuks saime plastmasstaldriku kätte ja saime edasi visata. Võitsid muidugi meesterahvad.
Edasi jätkus pidu kodulähedases aasiapärases restoranis Vaga Mama. Viis külalist tuli juurde ehk lõpuks olime 12-kesi. Meile eraldati veidi privaatsem laud akna all ja kuigi algselt ei olnud minu nädalaid varem kokkupandud menüü teenindajateni jõudnud, lahenes kõik lõpuks. Valikus oli erinead lihad, krevetid, salatid, naanid ja alkoholivaba šampus. Jäin kõigega väga rahule.

Hiljem läksime elukaaslase vanemate ja minu täditütrega pinksi mängima. 
Järgmisel päeval läksin Rattaralli 65-kilomeetrisele distantsile võistlema. 
Õigel päeval ehk 4ndal juunil läksime sõbrannadega kohviutetuurile, sõime Tokyo sushis terve suure kandikutäie jaapanlaste põhitoitu. Magustoitu jätkasime kookide mekas Werneris.
Tööl tähistasin enda sünnipäeva laupäeval ehk kaks päeva hiljem. Viisin Pagaripoiste metsmarja-martsipanikringli, mis oli tõeliselt hea, ja erinevaid puuvilju. Sain väga armsa vanainimesi kujutava kaardi, trühvlid ja kino kinkekaardi, mille realiseerisin "Supilinna salaseltsi" vaadates.

Sünnipäev töö juures

Väike sünnipäeva selfie
Jaanipäeval kasutasin ära elukaaslase kingitud kiirendusautoga sõidu kinkekaardi. Paduvihma ja vormelitega ühel rajal sõitmise kogemus andis hea ühe hea kogemuse juurde. Paras adrenaliinilaks oli gaasipedaali täiesti põhja vajutamine ja mootori lõvilõrina kuulmine. 
Audru ringrajal

Paar päeva tagasi käisin tänu Dorpat spaa kinkekaardile esimest korda elus pediküüris. Minu jalgu poputati, masseeriti, lihviti, viiliti ja tehti veel sada imet-tunne oli nagu printsessil. 
Aitäh kõigile, kes mind sünnipäeval meeles pidasid!



2 kommentaari:

  1. Oh, lahe, et pediküüris käidud ja loodan, et varbad on nüüd rõõmsad :)

    VastaKustuta