pühapäev, 14. jaanuar 2018

25.-20. päev, beebiasjade osturalli vol 2

Vanker

Tõe huvides peab ütlema, et elukaaslane tutvus vankrite hindadega enne mind, sest ta tahtis tõestada, et need ei maksa keskmist kuupalka. Ja tal oli õigus. Liitusin Facebooki grupiga Kasutatud vankrid ja esimese hurraaga tundus, et leidsingi sobiva pakkumise, 3-in-1 vanker hinnaga 180 €, asukohaks küll Tallinn. Seni kuni kõiki plusse ja miinuseid kaalusin, jõuti aga käru juba ära osta. Edasi järgnesis kolm pikka õhtut erinevaid vankripakkumisi võrreldes, lugedes foorumitest erinevate mudelite kohta ning kontakteerudes paari müüjaga.
Peaagu oleksingi läinud Tallinna sellist käru vaatama, hinnaks 470 €.

Teutonia Spirit S3 3in1
Pilt on võetud aadressilt https://m.facebook.com/groups/461065250648171?view=permalink&id=1528143673940318.

Leidsin ühe Youtube'i video https://youtu.be/5kI8S-twzzo, kus vankrite parandaja ise ütles, et rataste ja raami konstruktsioon on halvad. Kuna hind ei olnud kõige odavam, loobusin sellest pakkumisest.

Lõpuks nägin pakkumist, mis jäi kohe silma kena kangatooniga, sinine-valge ja uuelaadse välimusega. Ka suured rattad, millega on hea lumes sumbata, said trumbiks.

Mudel on Roan Marita 2in1ehk siis nii korvi kui ka jalutuskäru osa, hinnaks 200 €. Esimest korda vankrit nähes mõtlesin, et isver, see on ju nii suur! Rattad on 14-tollised, mis teeb vankri veel kõrgemaks. Korvi osa on seest 75 cm pikk, samas kui beebi sünnib kõigest 50-sentimeetrisena ehk siis tal on kasvuruumi tervelt pool enda pikkusest. Hiiglaste vanker!
Raam ise kaalub 11 kilo ja vankrikorv 8 kilo, seega on mul hea meel, et elan esimesel korrusel.
Pilt on võetud https://meinkinderwagen.com/marita-deluxe-dunkelblau-weiss.

Päev enne vankriostu soetasin kasutatud turvahälli Maxi-cosi, mis sobib ilusti Roani raamile. Hälli vanus ei ole üle paari aasta, mis tähendab, et seda võib usaldusväärseks ja turvaliseks pidada. Hinnaks 20 €.

Kuna vanker on üks kõige kallimaid beebivarustusi, siis olen nüüd veendunud, et veidi ringi vaadates ja mitte esimest Emmaljungat ära ostes on lapse saamine võimalik ka ilma paksu rahakotita. Siiani ole kulutanud umbes nii palju nagu on riiklik sünnitoetus.

Järgmised ostud on voodi ja selle juurde kuuluv ning beebiapteegi tarbed.


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar