esmaspäev, 30. juuni 2014

Kõva Mehe Jooks 21.06.14

Mõte sellisest üritusest osa võtta tuli siis, kui nägin Youtube´is ühte kihvti videot, kus üks noorpaar ja nende sõber läbisid takisturaja, kõike samal ajal filmides. Sombati üle pahkluu sügavas mudas, roniti üle üpris kõrge ronimisseina ja läbiti umbes puusani sügav veekogu. Seda tehti naerulsui, üksteist ergutades ja täiega nautides. Kui nägin Jooksja ajakirjas, et ka Eestis korraldatakse sellist üritust, oli plaan kindel. Boonuseks oli ka saun ja muud meened, mida lõpetajatele lubati.

Niisiis ootasin Kõva Mehe Jooksult:

  • teistmoodi jooksuüritust, sest kaua sa ikka asfaldil kõrvuti viitsid joosta
  • huvitavat rada, sest kusagile pidi need takistused kõik ära mahutama
  • meeskonnavaimu ehk üksteise ergutamist 
  • rahulolutunnet, kui oled pärast kuumas saunas ja saad läbitud katsumusi meenutada
Enne Kõva Mehe Jooksu


Kas mu ootused vastasid tõele?

  • teistmoodi jooksuüritust, sest kaua sa ikka asfaldil kõrvuti viitsid joosta Jah, TEISTMOODI oli see üritus küll. Asfalti oli ainut heal juhul kilomeetrijagu.






  • huvitavat rada, sest kusagile pidi need takistused kõik ära mahutama HUVITAV oli rada ka, jooksu nimi võiks isegi olla Saa Loodusega Üheks Jooks. Tõele au andes olen ma korraldajatele tänulik, et nad niivõrd põneva raja välja mõtlesid. MIINUSEKS võib tuua selle, et kõik takistused ei olnud ohutud. Nt heinapallid kukkusid kokku, vana tammi jäänustesse oleks võinud vabalt sisse kukkuda. Lõpupoole oli betoonplokkidest sein, mis oli natuke halvasti läbi mõeldud. Lisaks oli see minusugusele "alla meetri mehele" natuke liiga kõrge, mistõttu lonkasin veel paar päeva.

  • meeskonnavaimu ehk üksteise ergutamist Kuna osalesime seal meie seltskonnast kahekesi, siis meeskonda päris kokku ei tulnud. Pealegi kaotasime peagi üksteise silmist ära. Seevastu olid ülejäänud võistlejad väga toetavad ning ülikondades mehed aitasid endast nõgemaid.

  • rahulolutunnet, kui oled pärast kuumas saunas ja saad läbitud katsumusi meenutada .Saun oli paras nalja tegemine. Vesi oli külm ja seda tuli vaheaegadega. Suurenenud osavõtjate hulk käis ilmselgelt korraldajatele üle jõu. Lisaks ei saanud me lubatud T-särki, kuna need olid lihtsalt otsas!


Peale Kõva Mehe Jooksu

Üldiselt jäin üritusega rahule. Aeg tuli 1:26:57, 69. naine, 394. koht. Panin ennast proovile täiesti uues olukorras ja sain hakkama! Isegi läbi muda roomates oli naeratus suus, sest no milline täiskasvanud inimene veedab oma vaba päeva kusagil mudas püherdades. Järgmine aasta tean, et korraldajate soovitus vanemad riided panna ei ole liiast. Minu parimad pikad jooksupüksid läksid põlve pealt puru!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar