neljapäev, 2. november 2017

95. päev, spordiriided

Kuni viienda kuuni mahtusid mulle enam-vähem kõik mitte kõige soonivama kummiga spordipüksid ja ka rohkem kehasse töödeldud spordijakid. Paar nädalat tagasi tundsin ühes rasedate võimlemise tunnis, et püksid on ebamugavalt pingul ning otsustasin selle konkreetse paari kapi alumisse ossa paigutada. Võtmesõnaks on kõrgema keskosaga laia kummiga või veelgi parem, kummita liibukad. Tasuks vältida liiga õhukeste tavaretuuside kandmist, sest kuigi ise selja taha ei näe, kipub pesu sealt välja paistma.
Keerulisemaks läheb lugu dressipükste ja spordijakkidega. Mina ei näe mõtet osta paariks kuuks mingeid megasuuri riideid, et siis need pärast kappi seisma jätta. Selle asemel läksin ema riidekappi tuhlama. Leidsime ühed kiledressid, mis talle endale enam selga ei läinud ja eemaldasin keskkohast kummi. Probleem lahendatud. Spordijakid on üsna spetsiifiliste omadustega, seega neid on veidi raskem asendada. Mul vedas, sest leidsin kapipõhjast ühe vanema dressipluusi, millel saab kummi reguleerida.
Iseenesest käisin isegi Sportsdirectist järgi küsimas, kas neil on rasedate spordiriided. Vastus oli mõistagi ei. Netis surfates ei ole ka midagi silma jäänud ehk vist tahetakse ka spordiriiete turu poolt öelda, et rasedad, te ei ole oodatud. Püsige kodus või õmmelge vanad spordiriided ümber, laenake riideid, aga jumala eest ärge tulge spordipoe lähedalegi.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar